Bayan Ayakkabi Modelleri Hotic Marka Yayakkabilar


Şık bayan Terlik Modelleri

Topuklu Bayan Ayakkabı Modelleri Abiye altına giyilen modellerdir.


Çocuk Ayakkabı Modelleri, tabiki bebe ayakkabı modelleride mevcut.

Nike Spor Ayakkabı Modelleri

Hotiç Marka Yakakabı Modellerindin HOTİÇ ÇİZME BOT MODELİ
terlik ve Tımbırlent türü ayakkabı modelleri.
Modern Bayan Ayakkabı Modelleri
Dünden Bugüne En Yeni ve En şık Erkek ve bayanların Spor ayakkabısı Ünlü Markalardan inci ayakkabı nın Modelleri Bayan Erkek ve ÇOCUK AYAKLARINIZI Yerden keserek sizleri uçuracağını iddia etmiştir. AYAKKABILAR ünlü marka ve KOLEKSYONLARIN başında puma ayakkabı ucuz ayakkabı mp ayakkabı dır. 2009 ayakkabı modelleri jump HOTİÇ Adidas TİGER CAME UGG gibi markalar ün sırayı almaktadır.

2009 Kış ve İlkbaharın en iddialı, en şıkve en güzel modellerini yeni koleksiyonunda sunmuşlardır. Rugan, süet, converse, kroko ve derinin şık aksesuarlarla çok çeşitli ökçelerle bütünleştiği koleksiyonda alabildiğine canlı renklerin yanı sıra pastel tonlara da oldukca çok yer veriliyor. Gri, Güneş sarısı, kırmızı ayakkabılar, turkuaz mavi, elektrik mavi, portakal rengi, menekşe moru, fuşya pembe, kan kırmızı gibi canlı renklerin yanı sıra çingene penbase, bej, pudra pembesi, pastel sarı, gri gibi renklerin yer aldığı yukarıda saydığımız Markave modellerin, çeşit çeşit babetler, yüksek ökçeli stilettolar ve sandaletler, sivri uçlu yüksek ve dolgu topuklu ve platform modeller göz kamaştırmaktadırlar.

Ayrıca; Hakiki Baskılı deriler, Gerçek ruganlar, krokodil ve yılan derileri, fazlaca yıkanmış deriler, süetler, geçişli ve gölge efektli derilerin kullanıldığı ayakkabı modelleri sitemizde geniş bir kolleksiyonda siz sevgili YeniModa.blogspot.com ziyaretcilerine şık şık resimlerini sunmuş bulunuyoruz. Ha... Aklıma Gelmişken ... Marka Ayakkabının fiyatı ne kadar? Ayakkabılarının fiyatları kaç para gibi sorular sorduğunuzu şimdiden tahmin ediyorum. Şu an ki değerleri 100 ile 350 liraya piyasada çokca bulabilirsiniz. Sevgiyle Kalın.



Desenli Babet Ayakkabı Modelleri

Dünyaca Ünlü Markalar: PUMA, UGG, Konvers, STEVE MADDEN, LOISSANE, BENTINI, CITY LIFE, U.S POLO, DUMOND, MARC, ADİDAS, REEBOK, CONVERSE, NIKE, ROCKET DOG, FIFTY, FURRINA, CAMEL ACTIVE, AGATHA, CASA ROSSI, BELLINI, EVEET, GREYDER, KIDDO, EVA MOON, GANT, CLARKS, BARBIE, SOLAGNA, CABANI, FNS, AEROSOLES, PABLOSKY, ECLIPSE, TWIGY, SALOMON, RICHARD SMITH, BENETTON gibi Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen Markaları Büyük Şehirler Olan İstanbul, Ankara ve İzmirde Ayakkabı Mağazaları nda yer alıyor.

Yorumlar

  1. ilk resimdeki bacak gerçekten güzelmiş amam ayakkabıyı örtüyor güzelliği ile.

    YanıtlaSil
  2. fiyatları yani 2 resim dekinin fiyatı nıda verin lütven

    YanıtlaSil
  3. Çok Güzel modeller teşekür ederiz.

    YanıtlaSil
  4. Yazlık Hotic ayakkabı fiyatları kaç lira ?

    YanıtlaSil
  5. hotiç ayakkabı fiyatları kampanyası başladımı?

    YanıtlaSil
  6. hotiçin yeni bayan botları çıkmadımı ya daha almak istiyorum 1tane .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder