Yazma Kenari Ornekleri ve Igne Oyasi Modelleri

rengarenk renkli iğne oyaları ve İğne oyası yemeni modeli
İğne veya pul lu yemeni oya modelleri
Piyasada en çok takılan Namazlık için namaz örtüsü yazma oyaları günlük hayatta takılan iğne oyası veyazma oyası yazma modelleri ayrıca oya örnekleri yemeni oyaları ile evimizi içinde renkli bir çicek gibi dolaşmanız için yemeni danteli örnekleri ve modellerini sizlere sumak istedim...
Şayet Çehizim yok diyorsanız işte site oya iğne oyası, namaz örtüsü gibi çok amakla kullanacağınız yazma bir elişi modeli elişi örgü yazma modellerine devam edeceğiz.
Çok güzel ev hanımları görmüşünüzdür inanın onlar kendilerine bakma gib bir lüxleride yok yok bulaşık yok çamaşır ayrıca bunlara birde dantel oya elişi İğne Oyasıyapmak gelince tabiki kendilerine bakacak vakitleri kalmıyor. Ama Güzellik denince gerçekten çok hamarak olan ablalarımız göz nuru elisi namaz örtüsü, oya, yazma tülbent kenarı yapımında tam bir usta ve maharetlidirler. Namaz kılarken taktığımız tülbent oyası, yazma modellerinin yanında yazma kenarı, yazma kenarı oyası ile renkli ve rengareng Yazma kenar örnekleri ve tülbent oyası ile iğne oyası yemeni örneğini bulursanız gerçekten tesettür olarak sizlere çok yakışacaktır. Çünkü iğne oyası modelleri bayanların güzelliklerine güzellik katmaktadır.
Çok güzel iğne oyası oya Modelleri ve oya örneği sizlerle.. Tesettür yazma modelleri ve yazma kenarı iğne oyaları nın en güzellerinden birisidir.
Başörtüsü yazma kenarı örnekleri hepsi birinden harika hepsi birbirinden güzel ve çekici.
Buyrun işte Yazma kenarı yazma oyası yazma danteli ve yazma kenar oyası ve çok güzel dantel örnekleri sizlerin beğenisinde.Renkli yazma modelleri en yeni moda yazma kenarı oyaları beğeniznize sulunmuştur.
Tesettür Eşarp Kenar dantel resimleri örnekleri beğeniznize sulunmuştur.
yabancılar kendi aralarında yani lisanlarında headgear head dress veil scarf ve shawl lace knit gibi isimlerle adlandırdıkları modelller vardır. HOŞCAKALINNN...

Yorumlar

  1. Tülbentlerin ve Yazma Örneklerinin bunlar yeni modelleri sanırım ilk defa görüyorum. Gerçekten çok güzeller. Namaz Örtülerini ve Namazlıkları bende yapmak isterim.

    YanıtlaSil
  2. IYI GUNLER,MALESEF YAZMA OYALANIZIN HICBIRI YENI DEGIL! HEPSIDE ANANANEMIN KIZLIGINDAN KALMA.SITENIZLE DAHA IYI ILGILENIRSENIZ IYI OLACAK.TSK

    YanıtlaSil
  3. Çok Güzel modeller teşekür ederiz.

    YanıtlaSil
  4. Boncukla yazma kenarı örmek istiyorum nasıl örülüyor.

    YanıtlaSil
  5. mrb elerine sağlık çoooooook güzel örnekler

    YanıtlaSil
  6. aynen çok eski

    YanıtlaSil

Yorum Gönder