Bere Modelleri ( Hatternique) Sapka Modelleri














Soguk havalarda tabiki bere takacaksınız peki ne tür bir bere olsun sizinkisi craft mı el örgü sümü hobi mi knit modeli mi?
Ben tercihimi yaptım örgü bere olacak benimkisi örgü işleri ni netten ögrenmeme rağmen örmek tığ işi bere ve atıları komşumuz ayşe apladan örnek örgüalarak yaptım.
Peki 3 sıradaki tığ işi yaplan elişi tığ işi bereyi nasıl buldunuz işte benimkisi ondan.
Örgü bere modelleri ve atkı modelleri 2008 atki bere modelleri göre 2009 atkı modelleride takiki gelecek yıllardaki bere modellleri daha şik ve güzel olacaktır. şayet ben 2008 bere modelleri daha çok begeniyordum diyorsanız, 2009 atkı bere modelleri ni eminimki sizler görmemişinizdir. 2009 atkı modelleri oldukca şik ve yeni atki çeşitleride bi o kadar güzel. uzun atki bere ler renkli simli ve ponponlu çeşitlerle umarım sizleri bu kış üşütmeyecektir. Bayan atki bere modelleri ve Çocuk atki bere modelleri oldukca bol çeşitlerle siz sevgili yenimoda.blogspot.com ziyaretcilerime sunuyorum Erkek atki bere modeli Sevdiklerinize çok güzel hediye olacak ve sevdiğinizi üşütmeyecektir. Yünlü atki modelleri ve Parlak Polar atki modelleri ençok satılan modellerdir. Beyaz atki ve bere tabiki penbe ve kırmızıya göre daha çok tercih edilmektedir. Sebebi ise atki ve bere modelleri genelde bayanlar tercih etmeleridir. Yaşlı veya gençler genelde atki ve bere modellerinde ayırt etmeden takarlar.

Atkibere satan magazalar vakko ve ykm de oldukca çok çeşit bulunmatadır. Atk, bere atk şapkalar fiyatlarına gelince: En yeni atkı bere modellerinin fiyatı 25-125-TL arasında değişmektedir.
Hoter modelleri yle Şapka Modelleriaynı zamanda flar atkı modelleri ve atkı ve bere çeşitleri karlı havaların vazgeçilmez kıyafetleridir. Atkı bere resimlerini ve atkı bere modelleri ni sizlere sunmaktaki gayem arkadaşlarımdan çok istek geldiğindendir. atkı bere bodellerinibegeneceğinizi umarım. atkı bere modelive atkı bere modellerioldukca zengin tuttum. çünkü atkı bere modellerınin hepside birbirinden güzel olduğuna inanıyorum. Haa unutmadan yeni moda atkı mödelleri satan birde komşum var Ayşe abla çok şirin bebe atkı modelleri ve çok güzel bayan atkı modelleri arşivi bulunmaktadır.
Mutlu ve sıcak bir kış geçirmeniz için atkı modeller me ve atkı modellerindeki şirinlige bakarak sizde kendinize bu atkı ve bere lerden bir tanesini secerek almanızdandır. ATKI ve BERE modeleri ileride daha bol çeşidiyle ve daha güzel yeni çıkan atkı ve bere modelleriyle siz sevgili okurlarıma sunacağım. atkı ve bere nizi almadan sokaga çıkmamanızıda tavsiye ederi. EN yeni En Güzel modeler sizlerin olsun. MUTLU KALIN....

Yorumlar

  1. bu şapkaların denizde giyilebilenlerinide örebiliyormusunuz aceba

    YanıtlaSil
  2. Bere ve eldiven modelleriniz güzelmiş

    YanıtlaSil
  3. 2010 yazlık plaj şapka modelleri ve fiyatları ne darar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder