Nike Canta modelleri ve Nike Canta Cesitleri









Nike Nike Sırt Çantaları ve Nike Okul Çantaları hem spor hemde oldukçü güzel modellerinin yanı sıra yeni çıkan Nike Marka Çantalardan Nike Okul Çantaları Nike Sırt Çantası nı umarım beğeneceksiniz. Basketbol çanta modelleri ve futbol canta modellerinin başta gelen markası Tabiki Nike dir.Nike çantalar ne kadardır, fiyatır nedir derseniz fiyatları 100 tl den başlayıp 300 tl ye kadar çıkmaktadır. Nike istanbul Magazaları ve Nike Ankara magazalarının adres ve telefonlarını isterseniz sizler için bulabilirim. Nike Erkek Çanta modelleri ve Nike Bayan çanta modelleri olarak oldukça geniş kolleksiyona ve reasyona sahip bir markadır. Nayk Nike çocuk sırt çantaları ve spor Nike çantalarısizemizde sizlerin beğenisine sunmaya devam edeceğiz.




2009 Nike marka çantalarda her zevke hitap edebilecek bir model bulmak mümkün. Parlak dokular, sırt çanta modellerinde oldukca iddialı olan Nike Çantaları ekose army modelleri ile bu yaza damgasını vuracak. Okul çanda modelleri ve Yazlık Çanta modellerinde gene Nike Markası sezonda iddialı olarak yeni ve şık güzel tasarımlarıyla sizlerin beğenisine sunulacak Nike yeni çanta modelleri hem okul hem de günlük kullanımlar için düşünülmüş. Çantaların önlerinde cep telefonu, pda ve ipod’lar için ufak gözlerde var olması çok kullanışlı olduğunu sizlere belirtmek istiyorum... Mutlu Kullanımlar dileriz.

Yorumlar

  1. harika çanta çeşitleri ya tam tatil çantaları bunlar. fiyatlarıda biraz uçuz olsa keşke.

    YanıtlaSil
  2. valla süper ben sabah baktım aksam gidip 2 tane aldım cooooooooook güzeller bravo tasarımcılara nıke ve adidas süpersinizzzzzzz

    YanıtlaSil
  3. 2010 okul çanta fiyatları belli oldumu?

    YanıtlaSil
  4. Nike spor çanta konusunda vaz geçilmez bu modellerede bayıldım doğrsu

    YanıtlaSil
  5. okul çanta modelleri ve fiyatları çok ucuz geldi bana. ankarada satılan yer varmı bunların. :)

    YanıtlaSil
  6. Nike okul çantası Mükemmel miş :)

    YanıtlaSil
  7. nayk okul çanta modelleri görmek istiyorumbende:)

    YanıtlaSil
  8. Nike Okul çanta fiyatları ne kadar?

    YanıtlaSil
  9. nike Çanta pahalımı dır?

    YanıtlaSil
  10. Of ya zenginler sevinsin aNca onlar alır.benim gibilerdesadece baka kalır:(:(

    YanıtlaSil
  11. ÇANTA NIKE BA2812 serisi arıyorum fiyatı me kadar bilen varmı

    YanıtlaSil
  12. çanta fiyatlarını öğrenmek istiyorum alacağım ama fiyatlarını göremediğim için bir şsy yapamıyorum yardımcı olursanız seviniriz teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  13. sizin dediklerinize katılıyorum

    YanıtlaSil
  14. OKUL ÇANTALARI ÇOK GÜZEL

    YanıtlaSil

Yorum Gönder