Nike yagmurluk modelleri Nike Mont Modelleri

Yağmurluklarınız Nike’den!

Nike Yağmurluk Modelleri

Nike Kapşonlu yağmurluk modeli

Nayk Yağmurlukları

Nike Erkek Yağmurluk modelleri

Bu kiş Yağmur yağsın, barajlar dolsun ama siz ıslanmayın istedik… Nike yapacağınız her 150YTL’ lik alışverişte rengarenk yağmurluklar hediye ediyor!
Nike renkliliği ve enerjiyi içinde taşıyan koleksiyonuyla 2008-2009 sonbahar-kış sezonuna yine damgasını vuracak. Nike fiyatları ne kadar? yeni çıkan NİKE yağmurlukların fiyatı ise yeni sezon olarak 100-150 tl çivarında. Kampanya yapan ankara mağzası ve istan bul mağzalarıdır. yeni kampanya 2009 yılı sonuna kadar devam edecek. Bayan yağmurlukları siyah, violet, mavi, deniz, şeker pembe, nar çiçeği, safari ve antrasit renkleriyle ön plana çıkarken, erkek yağmurluklarındaki siyah, lacivert, nefti ve antrasit renkler maskülen bir duruş sergiliyor.
Nike çocuk sweat-shirt modelleri: Çocuk Yağmurluk modelleri nin yanı sıra Erkek yağmurluklarıda en çok satanlar arasında olduğunu belirtmem gerekir. En Güzel En son çıkan yeni moda bayan yağmurluklar Nike mağazalarında satışı devam ediyor. nayk nike yağmurlukların yanı sıra sinlere spor nike kaban ve nike çeket leride sunuyoruz. yeni çıkan nike çeşitlerini siz sevgili ziyaretcılerime anında sunacağım.
Ruhunda sporculuk yatan minik gençlerin önünü açmak, onlar daha küçükken marka bilinirliğini oluşturmak adına Nike markası büyük projeler ve birbirinden iddialı koleksiyonlarla yeni sezonun gözdesi oluyor.

Nike Air Logosunun dışında yaratıcı tasarımlara da yer veren Nike, fermuarlı ve kapşonlu modelleri ile miniklere sıcacık bir kış vaad ediyor.

Nike firması Türkiye genelinde birçok mağaza ile hizmet vererek Nike satmaktadır. Canlı renkleriyle 2008 2009 sonbahar-kış mevsimlerinin favori markası olacak. Ayrıca Nike mağazalarında World, Axess, Advantage, Bonus ve Maximum kartlarla yaptığınız alışverişler dört taksite bölünebiliyor. KENDİMDE DENEDİM. Mutlu Giyimler Sizlere....

Yorumlar

  1. nikenin yeni çıkanları bunlarmı admin arkadaşım

    YanıtlaSil
  2. nike nin yeni eşofman takımları çıkmış verebilirmisiniz

    YanıtlaSil
  3. yazlık nike tisört fiyatları varmı elinizde.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder