Havlu Kenari Ornekleri Modelleri En yeni Havlu







Dünden bugüne Cehizlerde bulunan en yeni havlu kenarları modelleri ve elişi 2009 havlu kenarı örnekleri nden bir buket sizlere sunacağım. Dantel den örülen Havlu kenari ornekleri benim popiler dedeğim havlu kenari örnekleri ndendir. Havlu kenarı örneklerı iğne oyası ve tığ ile örülen türlerinin yapılışları ve desenleri renkli olarak en çok tercih edilenler sarı renkli beyaz renkli türleridir. havlu kenarı orneklerı ve modellerinin en seçkin yeni çıkan türlerini sizlere sunmaktan mutluyuz.Fakat havlukenarı desenleri güllü laleli türlerini ben bir türlü internette bulamadım bulan arkadaşlar varsa bana ulaştırırlarsa sevinirim. ayrıca Havlu kenarı ördüreceğimiz yerlere gelince belediyelere başvurmanız ve orada açılan dikiş nakış kurslarının adreslerini almanız yeterli. sizlere yardımcı olacaklardır kesinlikle.

Yorumlar

  1. Güzel havlu Kenarları elinize sağlık Cehizlik ve Damatlık Havlu modelleri ve örnekleri Hangileri aceba bilgi verirmisiniz.

    YanıtlaSil
  2. yeni sezon cehizlik havlu örmekleri verirmisiniz havlu çeşitlerine bayılıyorum cehizimi renklendreceğim inşallah. sayenizde.

    YanıtlaSil
  3. cehizlik havlu kenarı modelleri verin lütfen yakında evleniyorumda.

    YanıtlaSil
  4. havlu kenari örnekleri 2011 yılının en çok tutulan örgüleri bence.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder