Orgü Bebek Patik Modelleri Patik Ornekleri


Örgü bebek patiği Modelleri

Kırmızı bebek patiği Modelleri

Penpe Örgü bebek patiği Modelleri
Yeni Anneler Bebişlerinin ayaklarını üşütmemek istiyeceklerdir. Bu nedenle örgü bebek patik modelleri ve Patik Orneklerisizlere veriyorumki küçük Çocuklarınız bu Bebek Patik Modelleri ndeki gibi şirin mini ve renkli özellikle kız çocuğu için patik modellerinden verdim ve rengide tabiki penpe renkli kız çocuk patik ve pandif resimlerini umarım beğeneceksiniz. Erkek çocuğu ve Erkek Bebek patik modelleri nin rengi genelde mavi renkli dir. nedeni hepinizce malumdur. Bu Bebek ler için evde yeni yürüyen çocuklara giyindirdiğinizde kendine güveni gelecektir. ve daha hızlı yürüyeceklerdir İnşallah. Rengarenk patik örnekleri sizlerin beğenisine sunarken renk ve model türlerinede dikkat ettim çünkü örgü patik modelleri bazı bayanlar tercih etmezler ama en çok terçih edilen türleri aslında minik bebekler için harika örgüler ve bebek patikleri dir. bebek patikleri ve patik modelleri boncuklu bağçıklı ve düz türleri en çok kullanılanlar arasında. Fakat fiyonklu ve kurdaleli örgü modelleri de bazı bayanlar tercih etmektedirler. Aslında Patik Modelleri el emeği göz nuru örgü modelleri olarakta bilinen bu örnekler Tamamen sizlerin beğenisi ve zevki doğrultusunda oluşturuldu. Çünkü bunları 12 bayan arkadaşa sorarak Patik resimlerini sitemize koydum. Bebişlerinizin üşümediği ayaklarının sıcak tulacak patikler giyindiği mutlu günler dileriz.

Yorumlar

  1. Orgü Bebek Patik Modelleri Patik Ornekleri nin en iyisi yeni çıkan sanırım bu 2 sıradaki olan. Patikler için teşekürler.

    YanıtlaSil
  2. Patik nasıl örülür sorusunun cevabını bu sayfanızda verirseniz bebeklere patik örmek isterim.

    YanıtlaSil
  3. merhabalar ben ilknur işbilir 2 sırada ki patik örneginin nasıl yapıldıgını yazarsanız çok sevirim. Ellerinize saglık çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  4. yeni doğan çocuğa yeni çıkan patik örnekleri arıyorum başka varmı örülüşü ile birlikte verirmisiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder