Tesettur Gelinlik Modelleri kapali Gelinlikler


Tesettürlü ve Taçlı Gelinlik Modeli

Dantelli Gelinlik Modelleri

Gelin Gülü Boncuklu Gelinlik Modelleri.


Uzun etekli Tüllü Gelinlik Modelleri

Lifli Ve Pileli Gelinlik Resimleri

Tesettür Gelinlik Modelleri genç kızların Gelinlik Resimleri ve albümleri bakamından bu Gelinlikler kapalı tesettür gelinlikler olarak piyasaya yeni evlenen genç kızlara güzel bir model sunulmaktadır. muhafazakar gelinlikler zamanın her anında tesettür gelinlik modelleri ve resimlerinin bu sayfamızda yayınlanmasında istedik çünkü bu Gelinlikler güzel gelinlerin güzelliklerine daha fazla renk katacaktır. Tüllü ve taçlı kapalı gelinlikler boncuk ile süslenmiş türbanlı modelleri ile tesettür gelinlikler oldukca hoz ve yeni çıkan tesettürlü gelinlik modelleri ankarada kızılayda satılmaktadır. İstanbulda kadıköy eminönü taksim ve beyoğlu semplerinde satılan Tesettürlü Gelinlikler bazı mağzalarda bol çeşit ve bol desenlerle Dantel işlemeli gelinliklerde mevcut olarak satılmaktadır. Tesettürlü Kapalı Gelinlik modellerinin fiyatları ne kadardır derseniz 500-2500 tl arasında değişmektedir. Uzun kollu bir gelinlik bakayım derseniz gene aynı fiyatlara bulabilirsiniz. Kısa kollu veya sıfır kollu gelinlik modellerini ise biraz daha sosyetik olduğunda 200 ile 500 tl daha fazla fiyata satılmaktadır. Kilarık gelinlik veren yerler de mevcuttur fakat bu kiralık gelinlik kiralayan yerler Ankarada ulus gelinlik sarayı ve istanbulda beylikdüzü gelinlik evinde kiralandığını duymuştum. Kiralık gelinlik fiyatları ne kadar derseniz oda 200 tl ile 500 tl arasında değişmektedir.

ünlü gelinlik markaları olarak tabiki gene en ünlü gelınlık modellerı satan Temel Gelinlik Firmasının yanı sıra gelınlık markaları nın başında gelin firma ise dünyaca ünlü gelinnik giyim firması armina gelmektedir. Bazı Marka gelinlikler ünlü gelinlikleri 2009 sonbahar kış gelinlik modelleri ile tanıtıma sunulan ve daha sonra sonbahar kış gelinlikleri olarak podyumlara çıkan mankenlerin üzerindeki sonbahar gelinlikleri beğeniniz açısından oldukça hoş ve yeni çıkan yep yeni gelinlik markaları tabiki istanbul gelinlik markalari olan san patrick te tatıldığıni çok iyi biliyorum. 2009 gelinlik modelleri en ünlü gelinlik modelleri olarak piyasada satılan sanpatrick san patrıck 78 oldukça pahalı olduğunu ve orta gelirli insanların alamayacak kadar pahalı olduğunu biliyorum. Sizlere Mutlu Gelin ve Damat olmanızı diler. HAyırlı bir Yaşam Sürmenizi arzu ederim.

Yorumlar

  1. Nisanda düğünüm var bende tesettürlü bir gelinlik beğenmek istiyorum. Aceba izmirde gelinlik satan magazaların adresi varmı arkadaşlar....

    YanıtlaSil
  2. Yükardan sayarak ücüncü gelinligi (altinda "Gelin Gülü Boncuklu Gelinlik Modelleri" yazili olani) COKKKK begeniyorum, tipki hayalimdeki gelinlik!
    Nerden bulabilirim ve fiyati hangi civarlarda olur, bilgisi olan varsa yazsin lütfen arkadaslar ALLAH RIZASI ICIN :(.
    Simdilikten cok tesekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. 2010 gelinlik Modası

    YanıtlaSil
  4. 2010 yeni sezon gelinlik modelleri ve fiyatları kaç liradır?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder