Ayyildiz Mayo Bikini Modelleri Ayyildiz Plaj urunleri






Bu yaz Deniz denince akla ilk gelin Bikini ve Mayo gelir. Yeni Kreasyon Markası olan Ayyıldız Mayo Modelleri ve yeni Ayyıldız genç kızlar için bu yaz denizleri cıvıl cıvıl yapacak renkli desenleri ve havai tarzı mayoları ile birbirinden güzel Ayyıldız Bikini Modelleri ve ayyıldız bikini çeşitlerini size değerli sitemiz ziyaretcilerine sunarken, Ayyıldız Bayan mayoda ve Kadın Mayo türlerinde daha çok ağır renkleri bu yaz tercih edileceğine benziyor. Transparan modellerinden uzak dantel türü örgü ayyıldız modelleri genç kızlara mahsus güzel bir gürünüm sergilemektedir. Ayyıldız Mayo Modellerinin fiyatları ve Ayyıldız Bikini fiyatlarına gelince www. ayyildiz. com. tr adresinden bakabilirsiniz. Ayyıldız ürünlerinin yeni modelleri Renkli ve belinizi kapatan inci boyunlu ve belli askılı mayolar geniş gövdenizi olduğundan daha ince göstermek için en güzel çüzümdür bence, Göbek lerinizi aksesuarlı Ayyıldız mayolar ise küçük göğüslü ve Büyük gögüslü daha doğrusu Küçük memeli ve büyük memeli iseniz Karşınızdakinin dikkatini farklı yerlere mesela karın bölgenize çekmesizi sağlaryacaktır.En güzel Bikini modelleri ve en yeni iç giyim denince tabiki akla aylıldız ürünleri gelmektedir. Mayo, Bikini, gecelik, sütyen ve külot Çeşitlerinin bol ve değişik modelleri ve çeşitlerinin ise gene ayyıldız firmasında bulabilirsiniz. Ayrıca jartiyer, çorap, korse, Ev Giysileri, Pijama türlerinde ise oldukca bol kreasyon çeşitleri ile 2009 yılına zengin bir girişyapmaktadır. Bu türlere ek olarak ise String, Seksi Çamaşır, Fantezi iç Giyim çeşitlerini farklı markalardada bulsanız ayıllıdz kadar yeni modayı takip eden bir modele rastlamanız çok zordur diye düşünüyorum. Selamlarımla yaza mutlu ve huzurlu girmeniz dileğiyle.

Yorumlar

  1. Ayyıldız mayoları çok bahalı ben almak için gittim ama alamadan geldim

    YanıtlaSil
  2. 2010 ayyıldız mayo örnekleri yeni çıkan yeni sezon mayolar bunlarmı

    YanıtlaSil
  3. Ayyıldız maalesef çok pahalı

    YanıtlaSil
  4. ay yıldız mayokini ve bikiniler çok şirinl.

    YanıtlaSil
  5. kadınlar çok sexsiler

    YanıtlaSil
  6. kadınlar çok sexsiler sevişmek iistiyom

    YanıtlaSil
  7. ayyıldız tesettüre uygun mayo modelleri varmı Ayyıldız yarı kapalı mayolar bulunuyormu

    YanıtlaSil
  8. erkekler zaten sapık oldu için oyle yazarlar

    YanıtlaSil
  9. katılıyorum erkekler sevişme de başka bişi deme sekx hayatlarına işlemiş onların.

    YanıtlaSil
  10. 2010 genç kız bikini modelleri çok ucuz ve kaliteli marka mayo nedir nerede satılır kaç liradır. fiyatı verirmisiniz.

    YanıtlaSil
  11. 2010 genç kız bikini modelleri çok ucuz ve kaliteli marka mayo nedir nerede satılır kaç liradır. fiyatı verirmisiniz.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar bikin modelleri ve fiyatlari bikini fiyatlari korseli mayo mayo modelleri mayo modelleri ve fiyatlari ne kadardır

    YanıtlaSil

Yorum Gönder