Yelek Orneği Yelek Modelleri Kiz Bebekleri icin


BEBEK YELEKLERİ

BEBEK HIRKALARI

EN KOLAY BEBEK YELEĞİ ÖRNEKLERİ

EN GÜZEL BEBEK HIRKALARI

EN ŞİRİN ÖRNEKLER

EN GÜZEL ÖRGÜ MODELLERİ

Süslü işlemeli Çocuk Yelek Modelleri

Bu sayfamda Kız çocukları için dantel den örülmüş yelek modellerini sizlere sunacağım. örgü ve el işi kız bebek yekek modellerinin elişi piyasasında oldukça yeri çoktur. Bu nedenle derya baykal da deryalı günler programında bol bol kız çocuklarına yelek örmekleri ve yelek modelleri sunmaktadır. www.yenimoda.blogspot.com sitemin bir önceki konumda bebek hırkaları ve bebek yelekleri ni sizlere sunmuştum. bu siteyi aslında bebek örgüleri ile donatmak istiyordum ama yeni moda ve yeni çıkan diğer türlerede yer vermek lazım diye düşündüm.

Şimdi sizlere en güzel örgü modelleri nin yanı sıra en kolay örgüler le örülmüş bebek örgüleri ve Bebek hırkaları nın resimlerini vereceğim. birbirinden şirin bebek patik örnekleri ni verirken bunlarıda vermeden gecemezdim çünkü. Bakalım şimdibebek yelek örnekleri nelermiş ama ondan önce Bebek yelekleri renkleri ile birlikte tığ ile örülmüş ve şiş ile örülmüş bebek yeleğini sevgili ablam derya baykal dan aldığım hazla izlediğim deryalı günler programındaki en güzel bebek yelekleri ve en kolay bebek yeleklerini sizlere sunacağım. Bir Çocuga tek parça bebek yeleği ne kadaryakıştığını sizler tahmin edebiliyorsunuzdur. 1 sıradaki tığ işi bebek yeleği gibi demi... :)

Bu SiTe En GüZeL ÖRGüLERLE DoNATILMIŞTIR. BEBEK YÜN ÖRGÜLERİNİN BOL ÇEŞİTLERİNİ BU SİTEMİZDE BuLACAKSINIZ. GÜZEL ÖRGÜLERİN VİDEO LARINI VE ANLATIMLI VİDEO GÖRÜNTÜLeRİNİDE ÇOK YAKINDA SİTEMİZDE BULACAKSINIZ.ÖRGÜ VİDEO iZLEYECEKSİNİZ. VİDEO SEYRET DERKEN İLEŞİ ÖĞRENECEKSİNİZ TABİKİDE üCRETSİZ VİDEO LARDIR BU VERECEĞİM ViDEOLAR. SAĞLICAKLA KALIN HOŞCAKALIN.....

Yorumlar

  1. Yelek Orneği Yelek Modelleri Kiz Bebekleri icin diyor ama benim erkek kuzenim de bu tür yeleklerden giyiyor hahaha

    YanıtlaSil
  2. Tesettürlü kız çocukları için yelek modelleri varmı versa yeni çıkan yelek modellerini bana video ile anlatabilecek arkadaşlar aranıyor.

    YanıtlaSil
  3. 2010 yazlık yelek modelleri satan yerler verirmisiniz antalyada.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder