Ana Sayfa | Rss | Yorumlar?   et 2011 modası Yeni Sezon 2011 Yazlık Moda Giyim Modelleri ve fiyatları bulacaksınız. I love You Google :) RSS Feeds

Tüm araba ses sistemi fırsatları için tıklayın !

Son Eklenen Konular


En Çok okunanlar

Blog Konularım

Blog Widget by LinkWithin
Blogta Bulunan marka, marka logoları ve ürünlere ait resimler ve görseller marka sahiplerinindir. Marka ve ürünlerinizin reklamlarını yapmamızı istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Sitemizde 2011 Kışlık mevsimlik ve Yazlık Yeni Sezon Modellerimizle birlikte 2011 Bayan Modelleri elisi örgü örnekleri Katalog Resimleri Fiyatları 2011 Modasi kampanyalar indirimleri haberleri ürünleri defile haberleri, basın bültenleri ve sezon katalogları kendi görüşlerimi okuyabilirsiniz.

Twitter Share/Bookmark

Blogda Ara

Yükleniyor...

Tüm kadın ayakkabısı fırsatları için tıklayın !

Paspas Ornekleri PASPAS Modelleri ve Yapilisi


Köşeli Passas ÖRnekleri

Papatya Desenli Paspas Modelleri

Kırmızılı Tek güllü Passas Örneği

Klozet Takımı Paspas Örnekleri
Evinizin eşik girişlerini süsleyen paspas örgü türleri özellikle paspas örgü modelleri ile daha canlı ve neşeli bir yuvaya sahip olabilirsiniz. Paspas örgü örnekleri ne bakarak veya örgü video türleri ilede çeşitli videolardan izleyerek öğrenebileceğimiz paspas örgüleri cıvıl cıvıl paspas örgüleri ne siz neden sahip olmayasınız, sizlerinde en doğal hakkı diye düşünüyorum. Paspas örgüsü oldukca basit ve tek başınıza yapabileceğiniz bir modeldir. paspas örme teknikleri klasik ve modelli olarak değişik renklerde ve desenlerde mevcut olup paspas örmek lerinden çıkaramam diyen bayanlar varsa tek tek yapılışını ve yeni çıkan paspas örneği türlerinden paspas örneklerini sizlere verebilirim. Dantel olan türleride mevcuttur fakat el işi el örgüsü paspas lar el yapımı özelliklerini taşıması için göz nuru emek dökülmesi gerekmektedir. Yoksa ördü diye sizde pardon örgü olarak en yeni ve son çıkan türleri inanıyorumki örgü pas pas örnekleri ve modellerinden bazılarını beğeneceksiniz. pas pas örnekleri ve paspas modeli olarak verdiğim bu resimleri umarım beğenirsiniz yok begenmedim bunları diyorsanız daha güzel paspas modellerini sizlerle paşlaşmaya hazırım bu yorumlarınızdan anlayacağım inşallah beğenirsiniz ya beni üzmeyin ne olur güzel yorum yapında. Çünkü paspas örneklerini tek tek şiş işi olanlardan seçme derledim. Şiş örgüsü olan tığ işi örgü modelleri üstteki paspas tığ örgüsünün tüm incelikleri ve yapılışını sizlere verdiğini umuyorum yuvarlak paspas olan ve kareli küşeli paspasıda ben kendim ördüm inşallah sizlerde örersiniz. Sevgiyle kalın.

En Çok Görüntülenen Modeller





Etiket:

6 yorum:

Adsız dedi ki...

tuvalet kapısı önü paspası nasıl örülüyor örme örneklerini vermek isteyen arkadaşları bekliyorum.

aysenur dedi ki...

Bonyo Paspas örtüsü örnekleri olan varsa bana verebilirmi arkadaşlar

Adsız dedi ki...

Kapı önü paspas vey aküçük halı da diyebiliriz bundan nasıl örüllür varsa video lu anlatım veya resimli anlatım yapabilirmisiniz.

Adsız dedi ki...

Salon kapı önü paspasları varmı arkadaşlar

Adsız dedi ki...

paspas örnekleri nasıl yapılıyor ya..

Adsız dedi ki...

paspas örgü modelleri örnekleri çok şirin nasıl örülür video ile gösterseniz dahah iyi olur bence

Yorum Gönder

2012 yenimoda Modelleri Fiyatları inceleyiniz lütfen.

Blogging Blogs - Blog Catalog Blog Directory My Zimbio bakiyetemel's Profile on Ping.sg  TopOfBlogs Paylaş

Blog da : Yazı ve Yorum vardır.

İzleyiciler

AYAKKABI MODELLERİ

Kinetix Ayakkabı Modelleri

Polaris Ayakkabı Modelleri

Arow Ayakkabı Modelleri

Aerosoles Carrer Ayakkabı Modelleri

Bayan Yazlık Ayakkabı Modelleri

Adidas Goodyear Ayakkabı Modeli

İnci Ayakkabı Modeli

CAT Bot Modelleri

Sugar Çizme Modelleri

Adidas Bayan Ayakkabı Modelleri

Nine West Bayan Cizme Modeli

Nike Ayakkabı Modelleri

Converse Uzun Modelleri

Yeni Converse Çeşitleri

Converse One Star All star Modelleri

Converse Ayakkabı Modelleri

Hotic Marka Modelleri

Bot ve Cizme Modelleri

Adidas Stan smith Modelleri

Adidas Ayakkabı Modelleri

Yeni moda Yeni Sezon Kampanya Ürünleri

:) Bu Blog Blogger and Google ile alt yapısı desteklenmektedir. Site Yönetimimiz adına Google.com.tr ye Teşekkür ederiz.