Polaris Canta Modelleri Bayan Palaris Canta Fiyatlari










Ayakkabıda olduğu gibi çantadada çığır açan Palarisin güzel ve en iyi son çıkan ürünü olan Palaris Sırt Çantaları ve Palaris Okul Çantaları hem spor hemde oldukça güzel modellerinin yanı sıra yeni çıkan Palaris Marka Çantalardan Palaris Okul Çantaları Palaris Sırt Çantası nı umarım beğeneceksiniz. Basketbol çanta modelleri ve futbol canta modellerinin başta gelen markası Tabiki Palaris dir.Palaris çantalar ne kadardır, fiyatır nedir derseniz fiyatları 150 tl den başlayıp 350 tl ye kadar çıkmaktadır. Palaris istanbul Magazaları ve Palaris Ankara magazalarının adres ve telefonlarını isterseniz sizler için bulabilirim. Palaris Erkek Çanta modelleri ve Palaris Bayan çanta modelleri olarak oldukça geniş kolleksiyona ve reasyona sahip bir markadır. Plaj ve sahildekullanılan Palaris çocuk sırt çantaları ve spor Palaris çantaları sizemizde sizlerin beğenisine sunmaya devam edeceğiz. çünkü biz sizleri seviyoruz.
2009 Palaris marka çantalarda her zevke hitap edebilecek bir model bulmak mümkün. Parlak dokular, sırt çanta modellerinde oldukca iddialı olan Askılı ve fermuarlı Palaris Çantaları süet ve deri modelleri ile bu yaza damgasını vuracak. Polarisin sırt çanta modelleri ile Okul çanda modelleri ve Yazlık Çanta modellerinde gene Palaris Markası sezonda iddialı olarak yeni ve şık güzel tasarımlarıyla sizlerin beğenisine sunulacak Palaris yeni çanta modelleri hem okul hem de günlük kullanımlar için düşünülmüş. Çantaların önlerinde cep telefonu, pda ve ipod’lar için ufak gözlerde var olması çok kullanışlı hale getiriyor. Çantanızı Mutluca kullanınız.

Yorumlar

  1. Palaris mi bence fena değil ama puma cantalar çok güzel derim

    YanıtlaSil
  2. Polaris Canta Modelleri pek hoşuma gitmedi ama benim çantaya benziyor b1 resimdeki çanta. Bayan Palaris Canta Fiyatlari ne kadar gerçekten bilen varsa yazsın lütfen.

    YanıtlaSil
  3. 2010 yeni sezon polaris çanta fiyat nedir.

    YanıtlaSil
  4. palaris çantaların en son resimdeki,kenarları kıvırcık gibi olanı çoook beğendim.onu nasıl temin edebilirim?bana numara gönderirseniz çook sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. polaris çocuk ayakkabılarında indirimler başlamış durumda çok çazip fiyat ve ucuz türleri ile satış yapılmaktadır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder