Ic Camasiri Modelleri ic Giyim Modelleri



Bayan iç çamaşırı erkek iç çamaşırı göre daha pahalı ve çeşitleri bol olanlarıdır. toptan iç çamaşırı satan renkli tanga modelleri bazı iççamaşırı sadan mağazalarda en çok satılan ürünler arasındadır. Ayyıldız iç çamaşırı modelleri ne en çok rakip olan Çamaşır mağazası yeni inci iç çamaşırı çeşitleridir. Günümüzde gecelik de bir iç giyim türü olarak bilinsede genede iç çamaşırı içgiyim olarak atlet ve kilottan oluşan takımlardır, fantazi giyim de genelde bayanların ideal ölçüleri 90 60 90 dir fakat bir çok bayan bu ölçülere uymaz. fantazi iç giyim takılan bayanlar genelde erotizme ve sexe düşkün bayanlar olduğuna inanıyorum. Kendini Güzel bulan sarışın bayanlara göre seksi çamaşırlar genelde kırmızı ve penbe renkli dantelli ve ipli olan türleridir. seksi iç giyim satan mağazalar ankarada ve istanbulda oldukça cok bulunmaktadır.
Seksi kıyafetler de daha çok nbb iç giyim mağazasında gördüğümü sizlere açıkca söyleyebilirim. İç giyim firmaları genelde yurt dışına satış yapan firmalar arasında genelde satışı en fazla olan modelleri ve en uçuz modellerini genede türkiyede satan mağazalarda bulma ihtimali vardır. Bazı Kilot, atlet ve sütyen değişik ve enteresan modellerinin sezonluk olanları ve mevsimlik olanlarını sitemiz olan www.yenimoda.blogspot.com de bulabilirsiniz. Erkek (Bay) iç giyim olanının genelde rengi beyazdır . Ama Erkek gecelik modelleri daha fazla renkli olarak ayyıldız, zeki ve triko mayo iç çamaşırı satan tüm mağazalarda bulubilirsiniz.

iç çamaşırı fiyatları ne kadar derseniz 50 tl den başlıyor 1500 tl ye kadar bir çok mağazada bulabilirsiniz. iç giyim fiyat aralığı oldukca geniş yelpazede bulunmaktadır. Büyük beden iç giyimler genelde erotik iç giyim mağzasında bulamazsınız ama fantazi giyim vede seksi giyimler satan mağzaları tüm firmaların vitrinlerinde bulabilirsiniz. Vakko nun fantazi gecelikleri de olduğunu biliyordunuz umarım fakat deri iç giyim satan mağazayı izmirde arkadaşım burcu çok aramış bir türlü bulamamış. vücut çorapları diye de bilinen uzun dantelli ve lingerie sütyen türleride külot, jartiyer, korse, iç çamaşırı, body olarak fantastik giyim satan mağzalarda güzel bayanların sexy giyim türlerindendir. Gecelikler modelleri ve fetiş giyim satan magazalar ve Fetiş iç çamaşırı modelleri ile fantazi sütyen ve kilot takımlarını konya pazarında bulabilirsiniz. sevgiyle giyinmeler ve renkli geceler dilerim..

Yorumlar

  1. En seksi ayt giyim yani seksi kilotlar bunlarmı

    YanıtlaSil
  2. yeni çıkan tantelli kilot ve sütyenler çok güzel ama pahalı biraz.

    YanıtlaSil
  3. bı erkegı tatmın edebılecek seyler tartısılmaz guzeller

    YanıtlaSil

Yorum Gönder