Ojeyi Kurutmak icin ne Yapmaliyim


Ojenin Bozulmaması için yapmanız gereken bazı önlemler vardır bunlar bayanların pratik bilgileri arasında bulunması gerekmektedir. Oje nizin Kurumasını Sağlayan Aletlerde vardır aşağıda vereceğim bu resimleride ojeyi kurutmak için ve ojenin resimlerini bulabileceksiniz. oje nasıl sürülür ve oje kurutma aleti varmıdır diye soranlara değişik oje renkleri ve markalarını biliyorsunuzdur. Ovon ojeleri bildiğiniz gibi en kaliteli oje markalardandır. en çok satılan oje markası ise gene avondur. Avon ürünleri makyaj malzemeleri ile dünya kadınlarını güzelleştirir.

OJE Tırnaklardan Nasıl Çıkartılır? derseniz aseton denen maddeile çıkartılır. Ojenyi parmaklarınıza sürersiniz ve bu parmak kalıpları ise ojenin şekil ve şemalinin bozulmaması için el parmaklarınıza gceçirirsiniz. Ellerinizi havada bir yerlere dokunmadan beklersiniz. ojeyleparmak tırnaklarınıza sekil verme isterseniz şekilli kalıplarda büjiterilerde satılmakdadır. oji fiyatları ne kadardır diyenler bilindiği gibi 15 tl den başlayıp 450 tl ye kadar fiyatı değişir. tabiki marka marka fiyat farkları bulunmaktadır.

oje renkleri ve desenleriile avon markasının üstüne marka tanımam diyebilirim. oje duman türü satan ve ruj satan avon markası flormar çeşitlerinide bünyesinde barındırmaktadır. Oje sürmek bir maharettir, sizlere oje nasıl sürülür sorusuna yukarıda cevap vermeye celişmiştim. fakak oje markaları alix avien oje ve golden rose oje olarak ben tavsiye ettiğim 2 tanesini sizlere sunayım. Ojenin bozulmaması için bazı kimyasal maddeler bulunur. Oje hakkında geniş bilgiyi bundan sonraki konularda siz değerli http://yenimoda.blogspot.com blog izleyicilerime sunacağım.

Yorumlar

  1. iğrenç ojeler bunlar ya

    YanıtlaSil
  2. sana göre iğrenç olan bize göre çok güzel ne insanlar var ya.. Çok tatlı ojeler.

    YanıtlaSil
  3. sana göre iğrenç olan bize göre çok güzel ne insanlar var ya.. Çok tatlı ojeler.

    YanıtlaSil
  4. süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya benimde öjelerimvar ama az 2 3 tane

    YanıtlaSil

Yorum Gönder