Ceket Modelleri 2010 Ceket Cesitleri


Siyah Büyük Düğmeli Spor Bayan Ceket Modeli

yazlık şık Ceket Çeşidi

Kot Ceket modeli ve Yırtmaçlı kahverengi etek modeli

kemerli Ceket modeli

Deri Ceket modelleri ve Adidas Ceket modelleri

201 yılının moda ceket modelleri olacağı bu modelleri sizlere derlerken inanın çok zorlandım. Çünkü uzun ceket modelleri 2009 yılında en çok tutulan ceket modelleri olarak istanbul ve ankarada satılanlar arasında olduğundan 2010 yılı kısa ceket modelleri fazla olarak mazalarda yerini alacağını sanmıyorum. Bayan Ceket modelleri klasik ceket modellerinde ünlü markalardan olan ykm, sarar, ramsey ve vakko gibi ünlülerin giyindiği firmalarda satış ağırlığı en fazla olan şık tasarımlarıyla vitrinlerde boy göstermekteler. Çeket modeli ceket modası na göre satış eğrileri fazlaca inişli çıkışlı yer etmektedir. Teyzemlerin mağazasında Çocuk Ceket modelleri bu yaza girerken düğün telaşı derken epeyce satış yapıldı. Kız çocuğu için ceket modelleri daha az satış yapılmasına nazaran fiyatı daha pahalı olduğunu biliyorum. Ceket modellerı kısa ve uzun modelleri ile ceket türlerinden fazlaca vitrinlerde yerini alsada 2010 çeketler ise bu kışa okul ve iş dünyasında gerekli ilgiyi göreceğine bizim satış müdürümüz inanıyor. 2010 ceketleri yaz çeket modelleri nazaran iddialı olduğundan en fazla spor ceket modelleri tercih edileceğe benziyor. çünkü insanlar keten ve kalın kumaştan yünlü ve örgü ceket modelleri ni bayanlar erkek ceket modelleri ise genelde ince kumaştan mevsimlik olarak kişlik türlerinin siçimi yapılmaktadır. Teyzemlerin Kızılaydaki magazasında satılan Bayan ceket modelleri fiyatları 275-750 tl arasında markasına göre değişen fiyatları ile satışa sunulduğundan 2010 ceket modelleri nin mazanın çoğunluğunda ve vitrinlerde geniş bir kreasyon ve kataloglarındada yerini almaktadır. Bayan Elbise modelleri ve etek modelleri olarak takım ve ayrı ayrı satılsada genelde şık bayanlar tunik modelleri tercih ediyorlar. Sizlerede şık giyimli günler dileriz.

Yorumlar

  1. Ahmet Aydınlı7 Ekim 2009 00:06

    Ceket denince niye hep bayan ceketlar verilirki. Hiçmi Sarar erkek çeket modelleri yok veya vakkı erkek ceket çeşitleri veya ykm erkek giyim türleri niye verilmezki bu site feminist bir site sanırım..

    YanıtlaSil
  2. Yazlık Çeket Modelleri Çok tatlı Giyim denince Tekbir giyim tercihimdir.

    YanıtlaSil
  3. şık tasarımlar inçe terletmeyen kumaşlar çok güzel arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. spor ceket modelleri örgü ceket modelleri erkek ceket modelleri bayan ceket modelleri 2008 ceket modelleri elbise modelleri etek modelleri tunik modelleri hakkında bilgi arıyorum arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  6. ya bende buradaki kot ceketin birini çok beğendim nerede satıldığını nereden bulacagım ?

    YanıtlaSil
  7. Bende siyah düğmeli ceketin satış bölümünü bulamadım nerden bulabilirim .

    YanıtlaSil
  8. uzun ceket modelleri aryorum uzun ceket yazyorlar ksa ceketler çıkıyor bir adres var mı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder