Ic Giyim Modelleri Yeni Sezon ic Giyim Cisitleri 2010


Dantelli sarı yeşil ve mor renklerinden oluşan iç giyim modeli

Penbe puanlı gecelik alt giyim sütyensabahlık terlik ten oluşan iç giyim modelleri

Beyaz gelinlik için iç giyim modelleri

iç giyim Delilesi iç giyim mankenlerin sunduğu podyum görüntüleri

kırmızı sütyen gecelik jartiyer sabahlık kilot tan oluşan iç giyim modelleri

ne diyem bilmiyorum amam boncuklu iç giyim modeli

Fantazi iç giyim türleri

Erotik sexy iç yiyim resimleri

Siyah Alt giyim Modelleri

Olgun bayanlar için iç çamaşırı kesinlikle tartışılmayan en şik olması gereken iç giyim olmasıdır. İç giyimler genelde genç kızlar için ve evlenecek kızlar için erotik iç giyim ve fantazi giyim olarak seksi giyimler tercih edilir çünkü fantazi gecelikler ile taze eşleruni seksi gözükülecekdirler. Deri iç giyim genelde faşistmi derler ne derler bi tür bayanlar vardı onlar genelde tercih edilen türlerindendir. vücut çorapları ve lingerie türü iç Çamaşırı alan bayanlar önceliği sütyen, külot, jartiyer, korse, yani alt giyim modellerinden olan iç çamaşırı türlerine ağırlık verirler. Body olarak ise sexy giyim modelleri en fazla büyük beden bayan gecelikler ile piyasada fazlaca satılmaktadır. fetiş giyim denilen o zincir kırbaçlı kızları görmüşünüzdür bunlar fetiş giyim iç çamaşırı çeşitleriyle görip grip seyler yinerek kendilerini bayan zannediyorlar. Bencei Fantazi takımlar dan olan iç çamaşırları en güzel yeni sezon modelleridirler.
İç giyim ve iç çamaşırı denince üstelik bayan iç giyim denince akla ilk gelen eros ve koray iç giyim mazaları gelmektedir iç giyim modelleri ve fiyatları bakımından modellerine göre içgiyim çamaşırlarında fiyat değişikliği göstermektedir. mesela çorap, jartiyer, tanga, gecelik ve fantazi kilot aldıgım bir magazaya toplam 420 tl ödemiştim belk ucuz belgi kazık yedik ama ödedik işte. fantezi iç çamaşırı ve deri iç giyin fazla tercih edilmeyen türlerindendir. gelinlik için sexi iç giyim olmazsa olmazlardandır. sexy iç çamaşırı genç gizlara destek olduğu da söylenmektedir. seksi ve erotik bayan iç giyim tercih etmeyen kadınlar genelde fantezi iç giyim modellerini tercih etmektedirler.
iç giyim türleri ve içgiyim çeşitleri ile yeni sezona bayan iç giyim ve fantazi giyim de 2010 yılı yeni sezonna nbb, ayyıldız ve zeki triko firmaları geniş bir ürün çeşidi ile giriş yapacaklardır. Bayan iç giyimi diger çok satılan ürünlerde olduğu gibi bayan içgiyimi de fazlaca satılan ürünlerdendir. fantazi iç giyim olarak istanbul beyoğlu taksim ve mecidiyeköyde satılan ic giyim erotik iç çamaşırı mazaları ve ankara ulus kızılay ve çankaya da satış yapılan seksi iç giyim mazalarında fiyatı biraz pahalı da olsa seksi iç çamaşırları satılmaktadır. Erkek iç giyim modellerini ise sizlere daha sonra vereceğim, mutlu kalın sağlıcakla kalın.

Yorumlar

  1. Erkeklerin en çok beğendikleri iç çamaşırı modelleri bunlarmı aceba, benim arkadaşım Dantelli iç çamaşırlarının kadınları seksi gösterdiğini iddia ediyor ne kadar doğru biliyormusunuz.

    YanıtlaSil
  2. Yeni Çıkan Seksi görünümlü iç çamaşırları çıkmış gördünüzmü kızlar.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bende isterim bunlardan.. Aşkım Katalog taki yeni sezon trend lere bak sonra alırsın bu modeller den.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bende isterim bunlardan.. Aşkım Katalog taki yeni sezon trend lere bak sonra alırsın bu modeller den.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder