Tekbir Giyim Kaban Modelleri Yeni Sezon Tekbir Tesettur giyim


Uzun Tekbir Giyim Kaban Modeli

Beyaz Tekbir Giyim Kaban Ceşidi

Yeni Sezon 2010 Tekbir Giyim Tesettür Kaban Modeli

2010 Tekbir Tesettür Giyim Kaban Modelleri ve Tekbir Giyim Pardüsü Modelleri
Pardüsü ve kaban Modelleri olarak 2010 yılına yeni sezona canlı renklerle giren TEKBIR GİYİM Tesüttür kanban modellerini piyasaya çıkardı çıkardı çıkarmasına ama satış tirentlerinde Hangi marka ne kadar satacak tahmin etmek oldukca zor gözüküyor. Türbanlılar için kaban modelleri ve kaban çeşitlerine değişik türde yani kaşe kaban modelleri süet ve deri kabanlar yeni sezona giriş yapmaya hazırlanan diğer firmalar korksun tekbir tesettür giyimden derim, Kabanlar sadece tekbirden alınır bence Tesettürlü bayanlar için ve erkek ler içinde yakında degişik çeşitlerdeki vereceğim resimlerde kışa uygun yamurluk, parke, mont kaban ve pardüsu modellerini sizlerin beğenisine sunacağım inşallah, bayan kaban tesettür çeşitleri pardesü Dünyasının en fazla satış yapılan türleri olduğunu sizlere kesin söyleyibilirm Tekbir Giyim fiyatları ne kadar derseniz inanın yeni sezon fiyatları hakkında henüz bilgi alamadım alınca sizlerle paylaşacağım. Tesettür kaban ve Tesettür mont türleri ni eminim sizlerde beğeneceksiniz.

Yorumlar

  1. Tekbir giyim yani tesettür modelleri oldukça güzel ama fiyatları ne kadardır birde nerde satılır

    YanıtlaSil
  2. tesettürlüler için kıyafetler neden bukadar çok pahallı?Açık bayanlar elli liraya baştan aşağı giyinirken tesettürde bir parçaya bu fiyatı veriyosun.

    YanıtlaSil
  3. IĞDIRDA Kİ TEKBİR GİYİMDEN SİYAH YAĞMURLUK ALDIM RENGİ SOLDU PENYE ALDIM TÜYLENDİ.HİÇ MEMNUN KALMADIM.İYİSİ OLSUN DİYE BİRDE FAZLA PARA VERİYORUZ AMA MAALESEF PİŞMAN OLUYORUM SONRA.

    YanıtlaSil
  4. tekbir mağzalarında sezonluk kıyafet almak çok zor. 200tl ye aldığım pardesü 2 ay sonra 80tl ye iniyor.bundan çok şikayetçiyim.

    YanıtlaSil
  5. 2010 Yazlık Tekbir giyim Kataloğu yayınlandımı

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bende isterim bunlardan.. Aşkım Katalog taki yeni sezon trend lere bak sonra alırsın bu modeller den.

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bende isterim bunlardan.. Aşkım Katalog taki yeni sezon trend lere bak sonra alırsın bu modeller den.

    YanıtlaSil
  8. adı tekbır ama hıc tekbırle alakası yok zavalı ınsanları kobay olarak kulanıyorlar evlerınde ekmek parası yok bırde müslüman oyunu oynuyorlar teprıkler ama ahıret gercegı var orada ne yapacaksınız merak edıyom sayın tekbırlı lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
  9. katılıyorum arkadaşa

    YanıtlaSil
  10. dalga geçer gibi fiyat sunuyorlar ıkı tunik aldım tüylendi.umursamayın bence..

    YanıtlaSil
  11. Aynen öyle hem pahalı hemde kalitesiz malları

    YanıtlaSil

Yorum Gönder