Bentini Bayan Ayakkabıları Bentini 2010 Ayakkabı Çeşitleri


Bentini 2010 ayakkabı modelleri olarak vereceğim bu çeşitleri umarım sizlerde beğenirsiniz. çünkü bentininin en sevdiğim ayakkabıları bunlar benim için düz topuksuz sandalet şeklindeki bu seride hem bayan Bentini ayakaları hem Bentini erkek ayakkabıları hemde Bentini çocuk ayakkabıları oldukça ilgi çekici modelleri ile 2010 Bentini kataloglarında yerlerini aldı bile.

Bentini bayan terlik modelleri ve Bentini topuklu deri terlikleri beyaz renkler ağırlıklı olarak satış yapılmaktadır. Bentini terlik fiyatları ise oldukca uygun fiyat çekmiştir bu terliklerin fiyatı 50 tl ye satılmaktadır. Bentini bot modelleri ve Bentini çizme modelleri ise kışlık aykkabı bölümünde yakında sizlere sunacağım Bentini saat modelleride tutulan bir saat türüdür o bakımdan Bentini saatleri ni bundan sonraki konularda sizlere vereceğim inşallah.

Bentini Çocuk sandalet modelleri ile Bentini bebe ayakkabıları bence bu serinin en şık ve gösterişli çocuk ayakkabıları arasındadır. Bentini satan mağzalarda bulabileceğiniz bu modelleri inşallah sizlerde beğenirsiniz.

Bentini abiye elbise altına giyilebilecek mor kurdaleli klasik Bentini ayakkabısı ise iş kadınlarının giydiği ayakkabılar arasındadır. Bentini Spor ayakkabı serisinden olan bu deri ayakkabı hem su geçirmeyen hemde ayakları üşütmeyen ayakkabılardandır.

Yorumlar

  1. kampanyaları indirimleri ürünleri defile haberleri basın bültenleri ve yeni sezon katalogları hakkında bilgileri olursa siteniz www kralı olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. bentini ayakkabı fena değilmiş :)

    YanıtlaSil
  3. şık tasarımlarmış fiyat nedir bunların aceba.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder