Fabrika Sonbahar Kış Koleksiyonu FABRIKA GIYIM

Fabrika 2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu çeşitlerini http://shop.fabrika-tr.com adresinden bulabilir Fabrika giyim modellerini hem erkek hemde bayan elbise mont pardüsü kazak yelek ve Spor sokak giyim tarzını inceleyebilirsiniz.

Fabrika sonbahar kış modası 2011



Yeni sezon fabrika kıyafetler



Fabrika ürün modelleri



Fabrika 2010 Yaz Kıyafetleri

Fabrika İlkbahar Yaz Elbiseleri

fabrika giyim Ürünleri

Fabrika Giyim Fiyatları

Elbise 175 tl çanta 125 tl ayakkabı 130 tl

Fabrika Giyim Modelleri ve Çeşitlerini fabrika mağazası olan istanbul ve ankaradaki (factory shop) larda bulabilirsiniz fabrika giyim Sanayi nin üretimini yaptığı güzel ve şirin benim çok beğendiğim Kışlık giyilebilecek Pardüsüleri ve Fabrika montlarını Sezon başlamadan hemen sizlerinde almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü Fabrika Fiyatları oldukca şuan ucuz yarın ne olur bilemem tabiki havalar soğunca fiyatı biraz artırırlar diye düşünüyorum. Yenimoda.blogspot.com site editörü olarak FABRİKA GİYİM i tebrik ediyor kaliteli ve ucuz ürün üretimine devam etmelerini firma yönetiminden istiyoruz. Kalın sağlğcakla arkadaşlar.

Yorumlar

  1. www.fabrika-tr.com Sitesinde Fabrika Sonbahar Kış Koleksiyonu ince ve kalın hırkalar, kamuflaj deseni Montları Kışlık koleksiyon, kürk mont, Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu ve trikolar bulabilirsiniz. FABRİKA Moda Editörü.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder