Zühre Giyim Pardesü Modelleri

ZÜHRE GİYİM olarak Pardüsü eşarp Tunik ve Elbise Modellerini www.zuhregiyim.com.tr adresine bakarak fiyatları ve 2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

,zühre pardesü modelleri

2011 zühre sonbahar kış pardesüleri

zühre sonbahar kış pardesü

zühre pardesü modası

2010 2011 sonbahar kış koleksiyonu

2011 kış koleksiyonu zühre pardesü

Zühre Pardesü Modelleri ve Kışlık Zühre giyim çeşitlerinden oluşan bu kreasyonu www.yenimoda.blogspot.com blog ailesi olarak beğeninize sunuyorum, Zühre Pardesü 2011 sezonunda renkli tarzın dışına çıkarak ağır renkler ve pastel renklerde üretimini yapmaktadır. zühre pardesü modası yeni çıkan modelleri hem kalın hemde mevsimlik türleri ile oldukca şık ve zarif tasarımlarla süslü bayanlara yönelik 32 beden den başlayıp 44 beden olan büyük beden pardüsülere kadar zengin çeşitleri mevcuttur sizleri www zuhrepardesu online satış sitesine veya en yakın zühre giyim modelleri satan mağzalara bekliyoruz. Hadi kalın sağlıcakla arkadaşlar.

Yorumlar

  1. zuhrepardesu.com.tr adresinde fazla çeşit kalmamış mı bana mı öyle geliyor.

    YanıtlaSil
  2. 2011 pardesü modelleri çıktımı piyasaya arkadaşım.

    YanıtlaSil
  3. zuhre.com.tr değilmi Zühre pardüsülerinin sitesi.

    YanıtlaSil
  4. daha spor modelleriniz yok mu?

    YanıtlaSil
  5. siyah pardesü aldım ve 15 gün giydim renk attı resmen kahverengi oldu garantiye gönderdim kabul edilmedi yıkanmış diye evet yıkadım ama 2 ay giydikten sonra şimdi 200 milyonluk pardesüyü çöpe atacağım birdahada asla zühre pardesü almayacağım hakkımıda helal etmiyorum

    YanıtlaSil
  6. Zühre giyim den aldığım ürünleri çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder