Ana Sayfa | Rss | Yorumlar?   et 2011 modası Yeni Sezon 2011 Yazlık Moda Giyim Modelleri ve fiyatları bulacaksınız. I love You Google :) RSS Feeds

Tüm araba ses sistemi fırsatları için tıklayın !

Son Eklenen Konular


En Çok okunanlar

Blog Konularım

Blog Widget by LinkWithin
Blogta Bulunan marka, marka logoları ve ürünlere ait resimler ve görseller marka sahiplerinindir. Marka ve ürünlerinizin reklamlarını yapmamızı istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Sitemizde 2011 Kışlık mevsimlik ve Yazlık Yeni Sezon Modellerimizle birlikte 2011 Bayan Modelleri elisi örgü örnekleri Katalog Resimleri Fiyatları 2011 Modasi kampanyalar indirimleri haberleri ürünleri defile haberleri, basın bültenleri ve sezon katalogları kendi görüşlerimi okuyabilirsiniz.

Twitter Share/Bookmark

Blogda Ara

Yükleniyor...

Tüm kadın ayakkabısı fırsatları için tıklayın !

Akıllı İpten Örgü Modelleri Bebek Hırkaları

Akıllı ipten örülmüş yelek örnekleri ve bebek Örgü çeşitlerinin en seçkin ve en güzel modelleri.

Akıllı ipden yelek çeşitleri

Erkek yelek akıllı örgü modelleri

Yeşil Renkte Çocuk Yelek Modeli Yapılışı çok basit.

Örgü kazak akıllı ip

Ebruli İpten Tığ İşi Bebek Hırkası

Akıllı İpten Tığla Örülen Yakadan Başlamalı Kız Bebek Hırkası

Akıllı Yünden Kız Bebek Hırkası

Akıllı İpten Erkek Bebek Hırkası

Akıllı İpten Erkek Bebek Hırkaları

Akıllı İpten Örgü Modelleri nin en güzel örneklerini derledim bakalım yeğenimim Bebek Hırka Modellerini ve Örgü Hırka Modellerini sizlerde beğenecekmisiniz. Akıllı ip ile örülen bu örgülerin yapılışı çokbasit kendilinğinden akıllı iplik desen ve motif verdiğinden akıllı ipten örülen kazak hırka ve ceket modelleri çok şık durmaktadır. www.yenimoda.blogspot.com sitemizde Akıllı ipten kapşonlu bebek hırkası ören anneler çocuklarına Akıllı İpten Örgü Modelleri örmek için en basit olanı bebek hırkası olanını tercih etmektedirler. Düğme si olan düğmeli El Örgüleri biraz daha basit örüldüğü için el örgüsü hırka ların örülüş videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum, özellikle kapşonlu hırka örülüşünü ve kapşonlu hırka modelleri ni gören Bayanlar hemen kapşonlu hırka örnekleri ni ellerine alıp birtane çocuklarına örgü hırka örme telaşına giriyorlar. Çünkü en yeni ve en kolay yeni örgüler örmek isteyen bayanlara ilk tavsiyem akıllı ip örgü süveter ve akıllı ip elbise modellerine bibaksınlar diyorum. Bebek akıllı ip örnekleri ile çocuk akıllı ip bere örneklerinden birta yeğenime ben ördüm. sizlerde atkı akıllı ip ile örebilirsiniz...

En Çok Görüntülenen Modeller





Etiket:

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bebek hırkaları bakarken sitenizi buldum bu bebek hırka örneklerini örerken bebek hırkalarının yakası nasıl örülüyor birde bebek hırkasının kolları nasıl bağlanıyor öğretirmisiniz.

Adsız dedi ki...

süper yeni moda örgüymüş be yaw.

Adsız dedi ki...

akıllı ip yelek modelleri çok hoşuma gidiyor yapılışı örülüşü hekkanda bir video verirmisiniz.

Yorum Gönder

2012 yenimoda Modelleri Fiyatları inceleyiniz lütfen.

Blogging Blogs - Blog Catalog Blog Directory My Zimbio bakiyetemel's Profile on Ping.sg  TopOfBlogs Paylaş

Blog da : Yazı ve Yorum vardır.

İzleyiciler

AYAKKABI MODELLERİ

Kinetix Ayakkabı Modelleri

Polaris Ayakkabı Modelleri

Arow Ayakkabı Modelleri

Aerosoles Carrer Ayakkabı Modelleri

Bayan Yazlık Ayakkabı Modelleri

Adidas Goodyear Ayakkabı Modeli

İnci Ayakkabı Modeli

CAT Bot Modelleri

Sugar Çizme Modelleri

Adidas Bayan Ayakkabı Modelleri

Nine West Bayan Cizme Modeli

Nike Ayakkabı Modelleri

Converse Uzun Modelleri

Yeni Converse Çeşitleri

Converse One Star All star Modelleri

Converse Ayakkabı Modelleri

Hotic Marka Modelleri

Bot ve Cizme Modelleri

Adidas Stan smith Modelleri

Adidas Ayakkabı Modelleri

Yeni moda Yeni Sezon Kampanya Ürünleri

:) Bu Blog Blogger and Google ile alt yapısı desteklenmektedir. Site Yönetimimiz adına Google.com.tr ye Teşekkür ederiz.