Converse Çorap Modelleri ve Marka Çoraplar

Ünlülerin giyindigi ünlü markalar Vakko, Converse, prada, TOMMY HILFIGER ve BURLINGTO nun %100 Orjinal Çorapları ve fiyatları hakkında bazı tüyoları sizlerle paylaşacağım.

Converse Corap 41-46 numara ayaklar için

Adidas Çorap 36-38 numara ayaklar için

Açık ayakkabıdan çorap gözükmesi Converse çorap örnekleri

conversenin diz altı çorapları 38-40 numara ayaklar için

Converse diz altı çoraplar bayan Converse

Genç kızların giyindiği ve ünlü starların ayklarını süslediği açık ayakkabı ile diz altı çorap giyme trendi nin bazı örneklerini ve ünlü markalarolan converse Ayakkabılarının çoraplarını sizlere sunmak istememin sebebi şık ve spor bir görünümesahip olmak için ne giyinmeliyim diyen Lise öğrencilerine örnek teşkil etmek amacıyla yayınlıyorum, Converse çorap tıpkı TOMMY HILFIGER %100 Orjinal çorapları gibi BURLINGTON VAKKO ÇORAP ile NEWWOLL Prada markasının kızlar için olan Çift Çorapları nı tercih etmeleri en çok www.yenimoda.blogspot.com
blogumda yayınlamama neden olmuştur. Sağlıklı bir ayak için ayakları terletmeyen ve sıkmayan Çoraplar giyinmeniz ve bu çorapları ucuza satın almanız en öncelikli hedefimizdir. Şimdi Çorap fiyatları hakkanda araştırmalarımı sizlerle paylaşayım Converse Bayan Çorap fiyatları 15-20 tl. Adidas Corap Modelleri ve fiyatları 12-25 tl arası değişiyor.

Yorumlar

Yorum Gönder