lcw waikiki indirim günleri lc waikiki Kampanyaları

LC Waikiki'den Sezonun Son İndirimi harika kampanyaları ile müsterilerini lcw waikiki mağzaları na dolduruyor lcw waikiki ürünleri hem gençler için hemde çocuklar için oldukca ucuz fiyatları ile satışını devam ettiriyor.

lc waikiki indirim gunleri genelde hafta sonlarıdır.

lc waikiki çocuk giyim 7-9 yaş grubu.

sonbahar kış erkek çocuk koleksiyon 5-6 yaş grubu kıyafetler

lc waikiki ilkbahar yaz 2011 koleksiyonu erkek çocuk kıyafeti.

LC Waikiki indirim günleri nin genelde sezon başı olduğunu hepimiz biliyoruz, lc waikiki sonbahar kış trendleri ne bakıldığında gelenllikle lc waikiki mağazaları aynı anda lcw nin tüm şubeleri geçtiğinden ister istanbul ister ankara isterseniz bursada olun her yerde lc waikiki 2011 kış Sıcaklığı aynı anda esmektedir. LC Waikiki giyim ürünleri lc waikiki katalog larından anlaşıldığı kadarı ile kız erkek farketmeden çocuk kabanları, çocuk kazakları, çocuk ayakkabıları ve çocuk gömlekleri en çok satılan ürünler arasında yerlerini alıyor. lc waikiki kadın giyim üzerine de büyük indirimler yapmaktalar 3 al dördüncü ürün bedavaya gelsin türü geçenki indirimleri nden 2 atet 2 numara spor gömlek aldım ayrıca lc waikiki çocuk reonundanda kardeşime bir tane lc waikiki mont ve lcw waikiki ayakkabı aldım bu bayrama inşallah ikisinide giyeceğiz. www.yenimoda.blogspot.com blog olarak indirim olduğu hafta inşallah sizleri bilgilendirip lcw waikiki fiyat kataloglarını yayınlayacağız. lcw waikiki Fiyatları hakkında geniş bilgiyi aldığım gün sitemde yayınlarım sizler için. Sevgiyle kalın hoşcakalın.

Yorumlar

  1. çok güzel kışlık modelleriniz var teşekürler.

    YanıtlaSil
  2. %50 indirimli LCW ürünlerini kaçırmayın sakın başladım

    YanıtlaSil
  3. l.c waikiki indirimli ürünler ve indirim yüzde kaç olduğunu gösterin lütfen ayrıca fiyatlar hakkında da bilgi verirmisiniz.

    YanıtlaSil
  4. bende indirim günlerini veyüzde kaç olduğunu öğrenmek istiyorum yardım edermisiniz

    YanıtlaSil
  5. lc waikiki sonbahar kış sezonu lc waikiki indirim ürünleri satan lc waikiki mağazalar hangileri bana acil lazım arkadaşlar, lc waikiki mağazaları hakkında bilgisiolan yokmu lütfen bilgi verin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder