Adidas Türkiye ADIDAS TURKIYE Hakkında Bilgiler

Adidas Türkiye İletişim Bilgileri hakkında bir makale sunuyorum.

Sevgili Blog ziyaretcilerim bugun sizlere adıdas turkıye adres bilgilerini ve Adidas Türkiye iletişim bilgilerini sizlerle paylaşacağım nedeni ise siteme yoğun bi şekilde adidastan dilek istek ve önerilerile ilgili mailler geldiği için artık tüm ziyaretcilerime geri dönüş yapamıyorum, bu bakından ziyaretcilerimin kendilerinin direk adidasın türkiye sorumlularına mail veya telefon ile ulaşabilmeleri için irtibat maili ve adres bilgilerini vermek istedim. Adidas türkiye mağazaları nın merkezi olan adidas türkiye balmumcu ve şişli deki ofisleri ile adidas türkiye telefon bilgilerini aşağıda bulacaksınız. Adidas tükiye dispiritörü bulunmadığından adıdas türkiyenin temsilcilik olarak direk adidas ana sayfasınında tr ye yönlendirildiğinden www.adidas.com.tr adreside bulunmayıp adidas.com adresinden türk ip locasyonu sayesinde tr sitesine yönlendirme yapmış bulunuyorlar, En çok merak edilen bir diğer konu ise En çok satılan Adidas türleri hangileri diye sorular geliyor, topluca cevap vermek gerekir ise; Adidas bayan ayakkabı ve adidas ayakkabı modelleri nin en çok satılan türü adidas superstar spor türü ayakkabıları dir.

Ünvanı : ADİDAS SPOR MALZ. SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Adresi : Sakir Kesebir Cd.Gazi Umur Pasa Sok.No.25-27 Balmumcu-Istanbul-Turkıye
Telefonu : 02123553600
Faksı : 02122673793
Internet sayfası : www.adidas.com

Uluslararası irtibat: International Headquarters
adidas AG Adi-Dassler-Strasse 1-2 91074 Herzogenaurach Germany
E-posta adresi : Global_Public_Relations@adidas.com

Adidas müşteri hizmetleri numarası nı merak edenler için ise adidas müşteri hizmetleri telefonu da vereceğim çünkü tüketicilerin adidas müşteri hakları nı bilmesi gerekiyor adidas müşteri temsilciliği ne yapacağınız şikayet ve genel önerilerinizi Müşteri Hizmetleri Telefonu : 0212 337 11 22 den ulaşabilirsiniz.


Bilginizin olması açısından küçük bir kaynak bilgiyide paylaşayım sevgili www.yenimoda.blogspot.com blog ziyaretcilerim.
T.C. BAŞBAKANLIK DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI İTHALAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'nün http://www.dtm.gov.tr/ adresindeki yayınladığı bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Merkezi İstanbul’da bulunan Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi Türkiye hudutları dahilinde adidas ve Reebok markalı ürünlerin münhasıran satışı, pazarlanması ve dağıtımı konularında faaliyet göstermektedir. Adidas Türkiye,aynı zamanda bölgesel Pazarlama ve dağıtım merkezi olarak Bulgaristan, İsrail ve Romanya’daki adidas iştiraklarine de hizmet sağlamaktadır. Bununla birlikte adidas grubunun İstanbul’da faaliyet irtibat bürosu vasıtasıyla Türkiye’ de yıllık 100 milyon Avrodan fazla tutarı haiz, tekstil ve çeşitli konfeksiyon ürünleri üretmektedir. Bu ürünlerin yaklaşık %5 i iç Pazar için ve yaklaşık %95 I ihracat için üretilmektedir. 1999 yılından once, adidas, Türkiye’de distributorü aracılığıyla faaliyet göstermekteydi. Bu distributor, aynı zamanda lisanslı olarak adidas markalı ayakkabıları da üretmekteydi; ancak bahis konusu distribütörün üretim araçlarının, üretim teknolojilerinin geliştirilmesi ve yerel üretimde görevli olan işçilerin eğitilmesi konusunda herhangi bir yatırım yapmaması, yerel olarak üretilen ürünlerin rekabetçi piyasa şartlarının gereklerini karşılayamamasına sebebiyet vermiştir. Sonuç olarak, Türk tüketicisinin taleplerini karşılayacak modern spor ayakkabılarının (örneğin koşu ayakkabılarının) anılan distributor tarafından yerel olarak üretilememesi nedeniyle, adidas markalı ayakkabı üretiminin Türkiye’de sona erdirilmesine karar verilmiştir. adidas 1999 sonrası dönemde Türkiye içinde ayakkabı üretimi yapmamakta olmasına ve bu nedenle Türkiye’deki ayakkabı üreticilerine rakip olmamasına ve bu bağlamda yerel üretime zarar vermemesine rağmen, Türk tüketicilerini ve Türkiye pazarını olumsuz yonde etkileyen halihazırda geçerli koruma tedbirleri ile ilgili başlatılan soruşturmaya, aktif olarak taraf olma kararını almış durumdadır. Bu bilgi Adidas ile ilgili olduğundan sizlere duyurmak istedim Sevgili www.yenimoda.blogspot.com blog ziyaretcilerim. Kaynak Pdf formatındadır.

Yorumlar

  1. Merhabalar,



    Bloğunuzda aşağıdaki linkte vermiş olduğunuz bilgiler gözümüze çarptı.

    Ne yazık ki bilgilerde hata var.

    Ürünler ve müşteri şikayetleri konusunda irtibat kurulması gereken kişi Hanjo Bey değildir.

    Bu durum yazınızı okuyan kişileri yanlış yönlendirebilir.

    Müşteri hizmetlerimizin numarası 0212 337 11 22 ‘dir.

    Sizden ricamız linkte vermiş olduğunuz bilgileri aşağıdaki gibi yeniden düzenlemenizdir.



    İlgi ve anlayışınız için şimdiden teşekkür eder,

    İyi çalışmalar dileriz.



    http://yenimoda.blogspot.com/2010/11/adidas-turkiye-adidas-turkiye-hakknda.html



    Ünvanı : ADİDAS SPOR MALZ. SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
    Adresi : Sakir Kesebir Cad. Gazi Umur Pasa Sok. No. 25-27 Balmumcu - Istanbul-Turkıye
    Telefonu : 02123553600
    Faksı : 02122673670

    Web sitesi: www.adidas.com

    Müşteri Hizmetleri Telefonu : 0212 337 11 22

    Nurcan ŞEN
    Brand Marketing
    adidas
    Sakir Kesebir Cad.
    Gazi Umur Pasa Sk. No. 25-27
    Balmumcu Beşiktaş 34349 Istanbul
    Türkiye
    Tel : 0090 212 355 2823
    Fax: 0090 212 267 36 59

    Web: http://www.adidas.com
    E-mail: nurcan.sen@adidas.com

    YanıtlaSil
  2. yukardaki bilgileri adidas Türkiye bilgileri olarak adidastan mail alarak gerekli düzenleme yapılmıştır.

    YanıtlaSil
  3. adıdas turkey good internet sites.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,
    Kayseri forum mağazanızdan alınan ve değişim kartı ile ürün bilgi ve tarihinin bulunduğu kaz tüğü kaban ile ilgili problemi dolayısı ile garanti süresi içinde inceleme talebimiz satıcı bayii, müşteri hizmetleriniz vb. kişiler tarafında 4. kere arama neticesinde reddedilmiştir.Hediye kartı ile gelen ürünlerinize fatura olmadığı için garanti işletilmediği belirtilmiştir.Hediye alan kişiden ürünün faturasının istenemeyeceği aşikardır.Bu konunun çözümü açısından yardımlarınızı bekliyoruz.Hediye aldığımız kişilerin aynı sorunları yaşamasını istememekteyiz.Aksi taktirde hediyelik olarak markanızı tercih edemeyeceğiz, Bilgilerinize
    Rad.Dr.Hasan Kahya 533 727 07 34
    Kayseri eğitim ve araştırma hastanesi radyoloji
    drhasankahya_38@hotmail.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder