İğne Oyası Modelleri İğne Oya Örnekleri

Birbirinden güzel iğne oyası örnekleri nin bulunduğu iğne oyaları resimlerini sunuyorum.

2011 igne Oyasi Modelleri ve çiçekli renkli iğne oyası

en güzel İğne Oyası Modelleri

iğne oyası havlu kenarı modelleri

iğne oyaları modelleri

2011 iğne oyaları modelleri

iğne oyası yazma modelleri

Bugün sizlere mor renkli çiçekli iğne oyası resimli anlatımı nasıl aypılır merak edenlere bir kaç tane İğne Oyasi anlatılışı olan Oya yapımı nı ve Oya yapılışı nı anlatacağım. Oyamıza göre beğendiğimiz renklerdeki ipleri alarak youtube.com daki bize ait sayfamıza girerek yeni iğne oyaları modelleri nin hangisini beğeneceksenez onun örülüş tekniklerini video olarak izleyebilirsiniz. www.yenimoda.blogspot.com blog ziyaretcileri her zaman el işi yapmak isteyen bayanların ve şık tasarımlar gerçekleştirmek isteyen yenimoda sever kızların yanındadır.

Yorumlar

  1. iğne oyaları örnekleri çok güzel teşekürler. :)

    YanıtlaSil
  2. İĞNE DANTEL OYALARI YAPMAK İSTERİM BENDE AMA NASIL?

    YanıtlaSil
  3. iğne oyası havlu kenarı örnekleri de görmek istiyoruz arkadaşım burda iğne oyası yemeni örnekleri var hep benim aradığım iğne oyası modellerinin havlular için olanı varsa verirmisiniz.

    YanıtlaSil
  4. iğne oyası yazma örnekleri harika gerçekten ben bir tane iğne oyası havlu kenarı örnekleri gördüm onu burda nasıl yayınlarım bilgilendirirseniz sevinirim.
    iğne oyası modelleri arasında en güzel iğne oyaları iğne oyası örnekleri tülbent, iğne oyası dantel örnekleri,değişik iğne oyası örnekleri bence ama ben bunları iğne oyası nasıl yapılır bilmiyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder