Dogru ayakkabı nasıl alırım? nasıl alınır ?



Kendime doğru ayakkabı nasıl alı-nır/rım?

İlk önce Ayaklarınız için doğru çorabı giyin. Yazın çok ince terletmeyen türlerden, Eğer kalın bir çorap giydiyseniz, sıradan ve klasik bir ayakkabı olırsınız, gereğinden büyük bir ayakkabı almış olursunuz.

ikinci olarak ise alışverişe çıkmayı öğleden sonra tercih etemenizi tavsiye ederim. Normal Günününüzün bu saatlerinde, ayaklarınız büyük halini alıştır demektir. Gündelik ayaklarınıza küçük bir ayakkabı çeşidi almak istemiyorsanız; Öyleden sonraki saatleri tercih alışverişe ayırınız.

Üçüncüsü ise Aldığınız Ayakkabıyı hemen ayağınıza takıp mağzadan çıkmayın/kullanmayınız. Satın almış olduğunuz Ayakkabıyı aldığınız ilk günlerde evinizin içinde giyiniz. Rahat ve memnun kalmadığınız takdirde değiştirebilme veya iade edebilme ihtimaliniz olmuş olur.

Dördüncü ise aldığınız Ayakkabının içini iyice kontrol ediniz. Ayakkabı iç yüzeyinde rahat deri veya klıf türü pamuk kaplanmamışsa, hemen sökülme yırtılma olasılığı fazla olduğundan Ayakkabınızın kısa sürede eskimesi ve yırtılma olasılığı çogalır.

Mağzada deneme yaptığınız Ayakkabıyı yürüyerek deneyiniz. Çünkü ayağınıza giydiğiniz ayakkabı sabıt durduğunuz zaman rahat olur ayaklarınız esneme yapması ile sıkması veya kenar boşluklarının olup olmadığını yürüyerek anlarsınız, Bu ayaklarınızın rahat etmesi için çok önemli bir nedendir. Ayakkabı alırken dikkat edilmesi gereken şeyler; Yenimoda.blogspot.com ziyaretcilerimizin uyduğu veya uyğuladığı taktirde En doğru ayakkabıyı almış olacaklardır. Ayrıca; Fiyat ve Kalite-Rahatlık-Model ve Giyeceğiniz elbise ile uyum Da en önemli faktörler olması gerekmektedir. En iyi ayakkabı alma yöntemleri bunlar diye düşünüyorum degerli arkadaşlar. Hepinize sağlıcaklı günler dilerim.

Yorumlar