Ugoza Esarp Modelleri saten ve ipek eşarp Cesitleri



Ugoza eşarpları 2009 model en şık eşarp modelleri ve eşarp çeşitleri


Şık tesettürlü bir yayanım nasıl nasıl yiyinmeliyim derseniz size önerim Kafanıza Ugoza eşarp sırtınızada setrems ten bir pardüsü öneririm. işte 2009 saten ve ipek eşarp türlerinden bir kaç tane sizlere sunuyorum. Esarp denince mutlaka ilk gelen piyer gardin eşarpları gelir.
esarp tercihleri sosyete bayanların genlede ipek türleri seçtiklerini ve modanında genelde ipek eşarp modası olduğunu biliyorum. Fakat esarp ın bağlama şekilleri ve eşarp bağlama modelleri ne gelince genelde bayanlar çene altından tutturulan bağlama türlerini seçmektedirler. Cisil esarp markası bu konuda iddialı olarak sezona giriş yapmıştır. bununla birlikte eşarp okul çocuklarına kadar takıldığı gözlenince bayan eşarp firmaları bol renkli ve desenli eşarp türlerini piyasaya çıkarmışlardır. Esarp baglama şekli iğneyle tutturulan bağlamanın yanı sıra esarp baglama modelleri olarak iple ve toka ile tutturulan bağlama şekilleride mevcut olup esarp com sitelerinde oldukca geniş kolleksiyon ve kreasyonlar mevcuttur. Farlı bir piyasası bulunan esarp dünyası nda esarp fiyat ve esarp fiyatları olarak markaya göre değişim gösterdiğinden kesin bir fiyat veremiyoruz. Mesela esarp markaları ndan aker 25-200 tl arası eşarplarının olduğunu arkadaşım tuba bana bahsetmişti. Tubanın esarp modelleri diger arkadaşlarıma göre çok fazla olduğundan şık ve güzel güzüktüğü tüm sınıf arkadaşlarımla birlikte onay veriyoruz. esarp modellerı ve esarp resimleri ne bakıldığında bu yazlık ve bu kışlık eşarp alışveriş dünyası alarak eşarp firmaları bayram edeceğe benziyor. eşarp fiyatının düşürülmesini ve eşarp fiyatlarında gerekli kampanya yapılarak indirim yapılmasını beklemekteyiz. Tabiki eşarp giyim mağazaları da para kazanacak ama dinimizin gereğiniyapmaya çalışan insanlarada biraz kolaylık sağlanması gerktiğini düşünüyorum Doğru değilmi dersiniz? Benim o kadar fazla ğüzel Eşarp koleksiyonu m yok fakat eşarp markaları nı ve belirli eşarp mağazaları alışveriş yaparken tercih ederim. EŞARP mağazası ve eşarp moda malzemeleri satan aksesuar mağazaları genelde ankarada kızılay istanbulda eminönü ve kadıköyle birlikta taksimdede büyük eşarp modasını takip eden mağazalar mevcutturd. Konya da bulunan eşarp mazaları ise fazla çeşidin olmadığını arkadaşım aslı bana iletmişti aslı konyada Selçuk ünv. öğrencidir.Eşarp resimleri ne bakarsanız eşarp satış ları nın neden artığını anlarsınız. Çünkü eşarp tekstil ürünlerini takan bayan ne kadar şık ve tatlı oluyorlar öyle değilmi? eşarp tesettür ün ayrılmaz bir parçası olduğundan eşarp çeşitleri olarak sizler tavsiyem ipek esarpçeşitleri ve ipek eşarp türlerini terçih etmenizi tavsiye ederim. istanbul eşarp toptan mağazalarının adreslerini isteyen olursa verebilirim. Çünkü eşarp Toptancıları daha ucuz eşarp satmaktadırlar. www yenimoda.blogspot.com ailesi olarak Mutlu giyinmeler diler hepinizi sevgiyle muhabbetle selamları.

En Fazla Tercih edilen EŞARP MARKALARI:
* Ar İpek Eşarp 2009
* Armine Eşarp 2009
* Aydan Giyim 2009
* Dicle Giyim 2009
* Hanne Giyim 2009
* İclal Giyim 2009
* Kayra Giyim 2009
* Selam Giyim 2009
* Tekbir Giyim 2009
* Ugoza Eşarp 2009
Yukardaki firmaları takiben Aker Vakko Pierre Cardin Karaca Armine İpeker Ugoza Armada Çisil Sinem Sahra Yaren Echarpe ve Sidelya Markalarındaki Eşarplarda Günümüz popiler ve Moda dünyasına hitap eden eşarplar Satmaktalar.

Yorumlar

  1. Eşarp Denince Akla hemen Aker Vakko Pierre Cardin Karaca Armine İpeker Ugoza Armada Çisil Sinem Sahra Yaren Echarpe ve Sidelya modellerinin geldiğini bir yazıda okumuştum EN güzel EŞARP Modelileri bunlar sizlerede tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Eşarpları güzel gösteren Tatlı Hatunlar bence Çok tatlılar ya...

    YanıtlaSil
  3. bence esarpta en ama en güzel marka SAHRA çünkü hem % 100 ipekk hemde yenı modelleri çok güzel örneğin esarbın üstünde kitap çanta desenleri var cok değişik modeller renklerini görünce bayıldım öle tatlı mavi ve pembe işlenmişki hemde çeşit çşit her rengi var kesnlikle SAHRA
    benm güvenimi aldıı..tebrikler ssahra

    YanıtlaSil
  4. bence sahra ipek sahipleri yani mecit ticarette dürüs olsa

    YanıtlaSil
  5. ben tabiki kendi adıma konuşuyorum ben ugoza ar ipek armine sinem eşarplarını kullanıyorum ve bunu tüm kapalılara tavsiye ediyorum.çok memnunum

    YanıtlaSil
  6. İNANIN BENDE ÖRTÜNMEK İSTİYORUM AMA ÇEVRE BASKISI VAR :(

    YanıtlaSil
  7. süper modelleriniz var bende denedim cok güzel oldu daha güzel modeller istiyoz...

    YanıtlaSil
  8. ugoza wiyim fiyatları ne kadardır bilgisi olon varmı

    YanıtlaSil
  9. 2010 Yazlık ugoza eşarp modelleri ve fiyatları kaç lira?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder